Banner a co dál? - Hrubešová, Kateřina
Typy súčasných upútaviek na internete. Rozmach reklamných prúžkov - bannerov. Sponzorstvo na internete. Merchandising v internetových reklamných kampaniach. Budúcnosť patrí direct marketingu.