Využívaní direct marketingu v praxi - Šmejkal, Pavel
Výsledky prieskumu zameraného na skúsenosti odborníkov s využívaním direct marketingových nástrojov. Preferované spôsoby komunikácie firiem s cieľovými skupinami spotrebiteľov. Spôsoby využívania adresných mailov, webových stránok a podpory predaja u českých firiem. Názory opýtaných na výhody a nevýhody direct marketingu.