Maďarská mediální legislativa - Vacková, Kristina
Náčrt maďarskej mediálnej legislatívy. Úloha Národnej komisie pre rozhlasové a televízne vysielanie (ORTT) v maďarskej mediálnej štruktúre a systém udeľovania licencií. Obsah zákona o rozhlasovom a televíznom vysielaní z roku 1996. Služby poskytované ORTT. Systém inštitúcií, ktoré riešia hospodársku problematiku.