Zdaňovanie komanditných spoločností - Luknárová - Kutišová, Dalila
Delenie zisku komanditnej spoločnosti. Stanovenie základu a zdanenie komanditnej spoločnosti. Odmeny komplementárov a komanditistov za prácu pre spoločnosť. Zdaňovanie komplementárov. Zdaňovanie komanditistov.