Vybrané príklady z účtovania cestovných náhrad - Mináriková, Anna
Medzi smernice o postupe účtovania a obehu účtovných dokladov patria aj smernice súvisiace s účtovaním pracovných ciest zamestnancov v zmysle zákona č. 119/1992 Zb. o cestovných náhradách v znení neskorších predpisov. Účtovanie niektorých prípadov cestovného. Text účtovného prípadu.