Očakávania sa zatiaľ neplnia - Sotník, Alexander
Slovenská ekonomika vyžaduje radikálnu zmenu, ktorej výsledkom by mala byť dôkladná reštrukturalizácia. Možnosti pre zahraničných investorov. Najväčší investori na Slovensku. Objem priamych zahraničných investícií v Maďarsku, Slovinsku, Česku, Poľsku a na Slovensku.