Finančné rezervy firmy z odpustenia platby preddavkov dane - Burák, Emil
Preplatky daňových subjektov. Daňový preplatok je suma platby, ktorá prevyšuje splatnú daň a preddavkov na daň. Daňový úrad na preplatky neupozorní, ak nepožiada daňový subjekt o vrátenie preplatku. Chyby pri platení preddavkov. Uznávané argumenty a dikcia v žiadosti o odpustenie preddavkov.