Viete čo je teória komparatívnych výhod? - Jánoš, Daniel
Výklad pojmu komparatívna výhoda. Teória komparatívnych výhod v oblasti medzinárodného obchodu. Tri základné modely, ktoré vysvetľujú hlavné faktory pôsobiace na vznik a rozvoj deľby práce a medzinárodného obchodu. Princíp komparatívnych výhod. Komparatívne porovnanie. Príklad najefektívnejšieho a najproduktívnejšieho typu špecializácie.