Zdaňovanie zisku z predaja cenných papierov subjektov so sídlom alebo bydliskom mimo územia SR - Kopál, Róbert
Stanovisko Ministerstva financií SR k problematike zdaňovania zisku daňovníka so sídlom alebo bydliskom mimo územia SR z predaja slovenských cenných papierov obstaraných na slovenskom kapitálovom trhu obchodníkovi s cennými papierami so sídlom na území SR.