Podpora mnohofunkčnému poľnohospodárstvu - Sotník, Alexander
Súčasný dotačný systém vyrovnáva príjmy neefektívnych producentov s príjmami efektívnych prvovýrobcov. Efektívnosť v poľnohospodárstve a priblíženie sa úrovni krajín EÚ je možné dosiahnuť zmenou systému dotácií.