Čo s korupciou na Slovensku? - Zemanovičová, Daniela
Netransparentnosť verejného sektora a korupcia. Predpoklady úspešnosti Národného programu boja proti korupcii. Jednotlivé prvky protikorupčného programu. Formálne a neformálne pravidlá protikorupčného programu.