Transformace ekonomik zemí střední a východní Evropy - Pilous, Robert
Transformačné procesy postsocialistických krajín. Podmienky úspešnosti ekonomických reforiem. Politický aspekt transformácie ekonomík strednej a východnej Európy. Základné znaky ekonomickej reformy postsocialistických krajín. Vývoj zahraničného obchodu a celková platobná bilancia. Riziká a problémy transformácie centrálne plánovaných ekonomík.