Transfery do štátnych fondov v SR v 90. rokoch - Beňová, Elena
Miesto štátnych fondov vo verejných financiách. Fondy na makroúrovni. Fondy SR v správe ústredného orgánu. Neštátne účelové fondy v SR. Fondy mimovládnych organizácií. Fondy na mikroúrovni. Transféry štátnym fondom v 90. rokoch.