Vplyv daní na podnikateľskú sféru Slovenskej republiky - Lénártová, Gizela
Analýza fiškálnej a mimofiškálnej funkcie v kontexte hodnotenia vplyvu daní na podnikateľskú sféru Slovenskej republiky. Problematika mimofiškálnych funkcií zdanenia. Vplyv dôchodkovej dane na finančné rozhodovanie podnikov. Vplyv dane z pridanej hodnoty .