Chorvatsko - Rak, Tomáš
Stručná hospodársko-ekonomická charakteristika Chorvátska. Základné makroekonomické ukazovatele. Zahranično-obchodné vzťahy Českej republiky a Chorvátska. Perspektívne trhové sektory a komodity.