Slovnaft, a.s., Bratislava analýza spoločnosti - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti Slovnaft, a.s. Bratislava. Hlavný predmet podnikania - spracovanie ropy, distribúcia a predaj výrobkov z ropy. Výsledky hospodárenia. Štruktúra cudzích zdrojov. Štruktúra pasív. Finančná analýza spoločnosti.