Warranty - nový druh cenných papierov - Gula, Libor
Nárast obchodov s osobitným druhom cenného papiera - warrantom. Definícia warrantu (call warrant, put warrant). Možnosť nákupu na významných európskych burzách. Fluktuácia ceny warrantu v priebehu dňa. Dozor nad trhom s warrantami.