Nastane rozvoj bytovej výstavby na Slovensku? - Mäsiarová, Terézia
Program rozvoja bytovej výstavby, konkrétne program bankových záruk, ktorý vypracovalo Ministerstvo výstavby a verejných prác SR so Slovenskou záručnou a rozvojovou bankou. Realizácia programu, poskytovanie bankových záruk. Kto môže získať záruku. Maximálna výška a lehota na poskytnutie záruky. Získanie zdrojov. Program pre obce. Možnosti výstavby bytov.