Stavebné sporenie zákon Slovenskej národnej rady č. 310/1992 Zb. o stavebnom sporení ...
Úplné znenie zákona SNR č. 310/1992 Zb. o stavebnom sporení v znení zákona NR SR č. 386/1996 Z.z. a zákona NR SR č. 242/1999 Z.z.