Účtovníctvo. Vybrané vzorové účtové súvzťažnosti pre podnikateľov konkrétne príklady - Ondáková, Emília
Vybrané príklady účtových súvzťažností pre podnikateľov. Účtová trieda 0 - Investičný majetok. Účtová trieda 1 - Zásoby. Účtová trieda 2 - Finančné účty. Účtová trieda 3 Zúčtovacie vzťahy. Účtová trieda 4 - Kapitálové a dlhodobé záväzky. Účtová trieda 5 - Náklady. Účtová trieda 6 - Výnosy. Účtová trieda 7 - Závierkové a podsúvahové účty. Účtová trieda 8 a 9 Vnútropodnikové účtovníctvo.