Medziročná inflácia bude kulminovať v jarných mesiacoch - Suďa, Pavol
Vývoj medziročnej miery inflácie v roku 2000 na Slovensku. Zvyšovanie spotrebiteľských cien a jeho vplyv na vývoj inflácie. Predpokladaný dosah zvýšenia regulovaných cien na spotrebiteľskú infláciu. Prognóza medziročnej miery inflácie v roku 2000.