Vláda je ochotná vymeniť väčšiu časť dlhopisov za akcie - Hrúz, Juraj
Problém vyplácania dlhopisov Fondu národného majetku (FNM) SR občanom Slovenska. Potreba stanovenia spôsobu a časového postupu vyplácania dlhopisov. Výmena dlhopisov za akcie podnikov. FNM SR počíta s umorením štyroch pätín dlhopisov. Predpoklad, že majitelia dlhopisov uprednostnia hotovosť pred akciami.