Reforma zdravotníctva v SR - Velecký, Milan
Z obsahu: Reforma zdravotníctva sa začala experimentom v Trenčianskom kraji. Malé nemocnice by mohli posilniť konkurenciu v zdravotníctve. Lekári upustili od organizovaného vyberania poplatkov. Tibor Šagát: Reforma prinesie efektívnejšie využitie finančných zdrojov. Sám systém odmeňovania neovplyvňuje celkové príjmy lekárov.