Komentár k novele zákona o dani z pridanej hodnoty - Zuziková, Alena
Národná rada SR schválila 23. novembra 1999 novelu zákona č. 289/1995 Zb. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Komentár k jednotlivým ustanoveniam, ktoré priniesla novela zákona.