Novela zákona o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov v - Chrenková, Slávka
Zavedenie a uplatňovanie paušálnej dane v zákone o daniach z príjmov. Novela zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov svojim obsahom reaguje na zavedenie paušálnej dane. Zdaňovanie paušálnou daňou.