Cestná daň - Kontšeková, Zuzana
Charakteristika zmien, ktoré prináša posledná novela zákona č. 87/1994 Z.z. o cestnej dani č. 335/1999 Z.z., ktorá nadobúda účinnosť 1. januára 2000. Sadzobník cestnej dane.