Porovnanie niektorých hospodárskych ukazovateľov Švajčiarska a Slovenska - Štalmašek, Eugen
Stručná ekonomická charakteristika Švajčiarska. Prehľad základných ekonomických ukazovateľov. Faktory hospodárskeho úspechu Švajčiarska. Internacionalizácia hospodárstva. Export tovaru a služieb. Medzinárodná výmena pracovníkov. Primárny faktor hospodárskeho úspechu. Vzťah medzi hospodárstvom a politikou. Konkrétne opatrenia na zlepšenie hospodárskej situácie na Slovensku z pohľadu švajčiarskeho hospodárskeho úspechu.