Komentár k novelám zákonov o spotrebných daniach s účinnosťou od 1. januára 2000 - Šubík, Peter
Od 1. januára 2000 nadobúdajú účinnosť zákony č. 340/1999 Z.z, č. 339/1999 Z.z, č. 341/1999 Z.z a č. 338/1999 Z.z, ktorými sa menia d dopĺňajú zákony o spotrebnej dani z piva, spotrebnej dani z liehu, spotrebnej dani z tabaku a tabakových výrobkov, spotrebnej dani z uhľovodíkových palív a mazív. Komentár k novelám zákonov o spotrebných daniach s účinnosťou od 1. januára 2000.