Systémová transformácia a spolupráca Poľska s krajinami V-4 a CEFTA a osobitne so Slovenskou republikou - Komornicki, Jan
Integrácia Poľska do západourópskych štruktúr znamená reorganizáciu poľskej zahraničnej politiky. Základné roviny realizácie. Rovina integrácie do západoeurópskych štruktúr. Rovina bilaterálnych vzťahov. Rovina celoeurópskej spolupráce. Predpoklady a smery spolupráce krajín Visegrádskej skupiny a CEFTA. Privatizačný proces v Poľsku. Postavenie Slovenska a Poľska vo Visegrádskej štvorke.