Daňové vyrubovacie konanie - Hlaváčová, Jana
Postavenie vyrubovacieho konania v daňovom konaní, ktoré rozhoduje o povinnostiach daňového subjektu. Jednotlivé ustanovenia zákona, týkajúce sa vyrubovacieho konania a súvisiace ustanovenia upravuje posledná novela zákona o správe daní a poplatkov č. 511/1992 Zb. v neskorších predpisov a zákona č. 219/1999 Z.z. Ustanovenia upravujúce daňové priznanie a hlásenie, opravné a dodatočné daňové priznanie alebo hlásenie, majetkové priznanie.