Súvislosti hospodárskeho rastu SR - Jurzyca, Eugen
Súčasný stav diskusie o problematike hospodárskeho rastu. Príčiny dlhodobého spomaľovania rastu hrubého domáceho produktu. Odporúčania pre hospodársku politiku SR.