Sociálny fond a daň z príjmov - Mezeiová, Viera
Tvorbu a použitie sociálneho fondu upravuje zákon č. 152/1994 Z.z. v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Zamestnávateľ tvorí fond v rozsahu a za podmienok ustanovených týmto zákonom. Zdaňovanie plnení zo sociálneho fondu.