Účtovná závierka podnikateľských subjektov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v Slovenskej republike za rok 1999 - Juríková, Renáta
Právna úprava účtovnej závierky podnikateľov. Metodické usmernenia pre účtovníctvo. Významné zmeny v účtovníctve podnikateľov za rok 1999. Prehľad peňažných tokov. Zjednodušený príklad na zostavenie prehľadu peňažných tokov. Účtový rozvrh. Zostavenie účtovných výkazov. Súvahové účty. Výsledkové účty. Výkaz ziskov a strát.