Slovenská mena a obchodná bilancia - Ivaničová, Zlatica
Analýza skutočného vývoja slovenskej meny od vzniku SR. Rast deficitu obchodnej bilancie a pokles meny slovenskej koruny. Dôsledky doterajšej devalvácie meny. Priemerné mesačné kurzy SKK voči vybraným menám.