Slovenské pivo má kvalitu porovnateľnú so svetom - Jaroš, Karol
Z histórie pivovarov. Podstata ekonomických problémov spoločnosti KK Company - Pivovary, s.r.o. so sídlom vo Vlkanovej. Vývoz piva zo Slovenska. Pozitíva a negatíva súčasného smerovania pivovarníctva na Slovensku.