Zmeny v Zákonníku práce - Buchtová, Mária
Národná rada Slovenskej republiky schválila zákon č. 297/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa Zákonník práce. Zameranie hlavných zmien obsiahnutých v novele Zákonníka práce. Komentár k novelizovaným ustanoveniam.