Reklamný trh v roku 1999 stagnoval - Babitzová, Eva
Výdavky na reklamu na Slovensku v roku 1999. Porovnanie s r. 1998. Prostriedky vynaložené na reklamu v tlači a v televízii. Objem monitorovanej rozhlasovej reklamy. Prognózy na rok 2000 - očakáva sa stagnácia trhu reklamy.