Spôsoby vykonávania daňovej exekúcie - Hlaváčová, Jana
Spôsoby, ktorými je možné vykonávať daňovú exekúciu, ktorú upravuje zákon č.219/1999 Z.z. Daňová exekúcia zrážkami zo mzdy a z iných príjmov. Daňová exekúcia prikázaním pohľadávky. Daňová exekúcia predajom hnuteľných vecí. Daňová exekúcia odobratím hotových peňazí, predajom cenných papierov, predajom nehnuteľností, predajom podniku a i. Odloženie daňovej exekúcie a zastavenie daňového exekučného konania.