Daňové náklady až po zaplatení - Pastierik, Vladimír
Vyskytnutie problému v praxi, ktoré nákladové položky musia byť zaplatené na to, aby boli aj daňovými nákladmi. Vznik nákladu a zaúčtovanie nákladu v podvojnom účtovníctve. Viacero položiek, ktoré budú najprv účtovným nákladom a daňovým nákladom budú až po zaplatení. Právne úpravy, novelizácia zákona o daniach z príjmov, zmenené texty ustanovení, týkajúcich sa daňových nákladov s účinnosťou od 1. 1. 2000. Služby súvisiace s právnym, daňovým a podnikateľským poradenstvom, činnosťou účtovnej evidencie, prieskumom trhu a verejnej mienky, holdingami.