Lízing a EURO - Jánoš, Daniel
Zavedenie jednotnej meny EURO v 11 krajinách Európskej menovej únie dňom 1. januára 1999. Aké budú výhody alebo nevýhody vyplývajúce z uplatňovania jednotnej meny. Zhrnutie niekoľkých bodov, o ktorých sa väčšina ekonómov domnieva, že prínos EURO bude pozitívny - zníženie nákladov medzinárodného lízingu, zníženie menového a kurzového rizika, vytvorenie jednotného európskeho kapitálového trhu a i.