Zmeny podmienok kótovania cenných papierov na kapitálovom trhu Burza cenných papierov v Bratislave upravila podmienky, ktoré sa týkajú jednotlivých emisií - Šipoš, Zdenko
Vlastnosti slovenského kapitálového trhu. Zmeny v pravidlách kótovania cenných papierov s cieľom ich priblíženia európskym pravidlám. Úpravy: informačných povinností, burzového poriadku, požiadaviek na likviditu, kompetencií MF SR a kritérií pre kótovanie cenných papierov.