Vizuálny štýl ako symbol firemnej identity firemný dizajn znamená okrem vonkajšej prezentácie aj možnosť odlíšenia
Definícia pojmu vizuálny štýl (firemný dizajn). Vizuálne prejavy firmy tvoria: logotyp, formový raster, firemné farby a písmo a ostatné prostriedky firemného dizajnu. Brand design - dizajn značky. Product design - vizuálne riešenie konkrétnych výrobkov firmy. Vzťah vizuálneho štýlu a corporate identity.