Program MH SR na znižovanie energetickej náročnosti - Bystruška, Martin
Stimulácia slovenského hospodárstva prostredníctvom postupnej redukcie energetickej náročnosti a podpory využívania obnoviteľných zdrojov energie. Návrhy pre jednotlivých ministrov v rámci pomoci plneniu tohto programu. Doterajší vývoj v spotrebe energie na Slovensku. Podporné opatrenia štátu. Energetická náročnosť v jednotlivých odvetviach hospodárstva. Obnoviteľné zdroje energie.