Zamestnanec sa potrebuje ustavične stotožňovať s firmou - Šporer, Peter
Konzultačno-poradenská firma C.I. Logistics group (CILG), s.r.o. Bratislava - firma poskytuje slovenským a zahraničným organizáciám komplexný program projektu corporate identity (podniková identita). Potreba pocitu dôvery a istoty k firme zo strany partnerov, ale aj vlastných zamestnancov. Výsledky projektu corporate identity. Príklad Rádia Twist. Význam stotožnenia sa zamestnancov s vlastnou firmou.