VSŽ, a.s., Košice analýza spoločnosti - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti VSŽ, a.s., Košice. Podnikateľské aktivity sú zamerané na hutnícku výrobu, strojársku výrobu, keramickú výrobu pre hutníctvo, obchodnú činnosť. Konsolidované finančné výsledky. Štruktúra cudzích zdrojov. Štruktúra pasív. Finančná analýza spoločnosti.