Zabezpečenie stabilnej výšky úrokovej sadzby pomocou future - Gottschall, Erik
Využitie future kontraktov na zabezpečenie sa proti rastu úrokovej sadzby BRIBOR (Bratislava Inter Bank Offer Rate). Využitie takéhoto kontraktu je užitočné pre veriteľov, ako aj dlžníkov.