Významné jubileum Ekonomickej univerzity rektor prof. J. Stern: "Vláda by mala svoje sľuby dodržať"
Nadchádzajúce výročie 60 rokov od založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. Zakladatelia EU. Ciele Ekonomickej univerzity do budúcnosti. Podujatia k jubileu.