Zpráva o činnosti České asociace pojišťoven v roce 1998 - Mesršmíd, Jaroslav
Plnenie hlavných úloh Českej asociácie poisťovní (ďalej len ČAP) v roku 1998. Legislatívna činnosť ČAP. Riešenie problematiky povodní, činnosť v oblasti public relations, vydávanie smerníc a ďalšie aktivity ČAP v roku 1998. Základné ciele asociácie v roku 1999.