Zvyšovanie produktivity logistických reťazcov - Rakyta, Miroslav
Úlohy a ciele logistických reťazcov. Vznik informácie pre plánovanie a riadenie výroby. Identifikácia hmotných tokov. Analýza stavu strojov a zariadení. Slabé miesta vyskytujúce sa v celom logistickom reťazci.