Logisticky orientované systémy řízení výroby - Gros, Ivan
Potreba používania moderných systémov riadenia výroby na udržanie konkurencieschopnosti firmy. Zmeny v konkurenčnom prostredí vplývajúce na zmeny v riadení výroby. Vplyv riadenia výroby na výšku zisku. Systémy riadenia výroby MRP, Kanban a OPT.